Protein-rich vegan cookies from Semmelweis University
The Department of Dietetics and Nutritional Science at Semmelweis University has developed a new plant-based, gluten-free cookie that contains more fibre and protein than traditional gluten-free products.

Due to its nutritional value, high protein and fiber content, lentils are an excellent ingredient for vegan and gluten-free diets — they are non-allergenic, affordable, and have a minimal ecological footprint
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
Made from a mixture of green lentil flour and yellow pea, pumpkin seed, hemp seed and brown rice protein, the biscuits have up to 20% higher protein content, meeting the EU’s protein source requirements.
Related news
Trophies served on a tray
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Acquisition of Just Eat Takeaway completed: “The hard work starts now”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Carrefour Reportedly Exploring Sale Of Polish Operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB keeps base rate at 6.5% – growth outlook worsens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >