FAO: innovation in agriculture
UN's Food and Agriculture Organisation’s (FAO), practical recommendations have become available on the world's most important grains: (corn, rice, wheat) that are responsible for 42% of the calories and for 37% of the protein consumption – tozsdeforum.hu wrote.
The new publication proves – through various case studies that the Save and Grow approach also suggested by the Food and Agriculture Organisation (FAO) can be used successfully, on the other hand it is a practical guide how the world can achieve the objectives of the new sustainable development agenda. (tozsdeforum.hu)
Related news
FAO: 2026 is the International Year of Rangelands and Pastoralists
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New FAO publication reminds us of the finite nature of food production resources
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European meat imports: external dependence is becoming stronger – Hungary remains a stable exporter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

