FAO: innovation in agriculture
UN's Food and Agriculture Organisation’s (FAO), practical recommendations have become available on the world's most important grains: (corn, rice, wheat) that are responsible for 42% of the calories and for 37% of the protein consumption – tozsdeforum.hu wrote.
The new publication proves – through various case studies that the Save and Grow approach also suggested by the Food and Agriculture Organisation (FAO) can be used successfully, on the other hand it is a practical guide how the world can achieve the objectives of the new sustainable development agenda. (tozsdeforum.hu)
Related news
UN: Ending chronic hunger in hunger crisis hotspots is a growing challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >COP30: Extreme weather is already affecting food production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global supply outlook favourable for key food commodities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

