Short messages on menus lead more people to choose plant-based food
Simple, short messages on restaurant menus make guests choose a plant-based dish over meat twice as often, according to new research. Climate scientists are paying increasing attention to the production, transportation and consumption of food: according to a study last September, more than a third of the world’s greenhouse gas emissions each year are at the credit of the food industry.
Related news
Amazon to invest $54 billion in Britain over next three years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The World Science Forum starts in Budapest today
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Brexit – Study: British trade with the EU fell sharply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >