Establishing traditions with chocolate
Elemér Farkas, the founder of the Chocolate Museum informed that the museum is waiting for visitors with two types of interactive exhibitions in Budapest: The Praline Tour offers tasting and artisan chocolate making, while The Prince’s Tour treats visitors to freshly baked dessert, teas and dessert wines. The museum entered the Hungarian Product Grand Prize competition to show other museums how historical values can be taken closer to people. //

Elemér Farkas
founder
Chocolate Museum
Related news
The trademark gives guidance to shoppers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magazine: Coop Rally wins the Hungarian Product Grand Prize
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magazine: Hungarian turkey meat, Hungarian values
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
