Hungarian onions may disappear from stores
🎧 Hallgasd a cikket:
One of the important ingredients of Hungarian food is onions, of which Hungarians consume an average of 10-12 kilos per person per year – agrarszektor.hu wrote.
Although the demand for vegetables has not decreased over the years, the size of the Hungarian production areas and the annual yield are also declining, so the reputation of the old Makó onion is not the same either. (agrarszektor.hu)
Related news
The price of lamb increased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >African swine fever identified in a dead wild boar on Szentendre Island
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: with the support of the government, the administration of the grape and wine sector rests on a stable foundation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
