Hungarian onions may disappear from stores
🎧 Hallgasd a cikket:
One of the important ingredients of Hungarian food is onions, of which Hungarians consume an average of 10-12 kilos per person per year – agrarszektor.hu wrote.
Although the demand for vegetables has not decreased over the years, the size of the Hungarian production areas and the annual yield are also declining, so the reputation of the old Makó onion is not the same either. (agrarszektor.hu)
Related news
EU adopts decision to reduce or eliminate customs duties on agri-food products from Ukraine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian government is committed to supporting young farmers and the development of agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government is working to maintain the competitiveness of farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
KPMG surveyed CEOs again this year: Challenges have increased, leaders are more pessimistic than at this time a year ago
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >World Food Day 2025 – FAO turns 80
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lex trappist – lex cucumber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >