Hungarian onions may disappear from stores
🎧 Hallgasd a cikket:
One of the important ingredients of Hungarian food is onions, of which Hungarians consume an average of 10-12 kilos per person per year – agrarszektor.hu wrote.
Although the demand for vegetables has not decreased over the years, the size of the Hungarian production areas and the annual yield are also declining, so the reputation of the old Makó onion is not the same either. (agrarszektor.hu)
Related news
Potato imports have increased, France remains the main supplier
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The producer price of table wheat has decreased by 10 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A weaker year in terms of yield, but an acceptable year in terms of quality: walnut market outlook 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Euromonitor International unveils Global Consumer Trends for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Weak average walnut harvest: Hungary may need imported walnuts by Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

