Hungarian onions may disappear from stores
🎧 Hallgasd a cikket:
One of the important ingredients of Hungarian food is onions, of which Hungarians consume an average of 10-12 kilos per person per year – agrarszektor.hu wrote.
Although the demand for vegetables has not decreased over the years, the size of the Hungarian production areas and the annual yield are also declining, so the reputation of the old Makó onion is not the same either. (agrarszektor.hu)
Related news
With a competitive agriculture for the development of rural regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: grape growers can count on the government
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 3,300 young people will begin their studies in agricultural vocational training
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
KSH: industrial producer prices in July did not change compared to the previous month, exceeding the level a year earlier by an average of 4.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expensive start to school: GVH investigates suspected cartel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority tested detergents, washing powders and washing capsules
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >