Hungarian isoglucose production is at the forefront
About forty percent of the EU’s annual isoglucose production, half a million tons, is produced by Hungary, of which nearly seventy percent is exported.
The Hungarian-owned Kall Ingredients Kft. in Tiszapüspöki processes half a million tons of corn a year, making its production capacity one of the largest in the region – Erdős Norbert explained during his visit to Kall Ingrediens. (mno.hu)
Related news
Business Days 2021 – The 8th wonder of the world (Part 2)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Great success: Hungary has become one of the EU’s biggest isoglucose producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing trends, changing products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: negotiations begin between Alföldi Tej Kft. and the Hungarian State on the acquisition of the dairy company
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz dreamed up the latest menu for the Hungarian McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Miró Aperitivo Night – the Spanish vermouth is once again setting off on its conquering journey in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >