Hungarian isoglucose production is at the forefront
About forty percent of the EU’s annual isoglucose production, half a million tons, is produced by Hungary, of which nearly seventy percent is exported.
The Hungarian-owned Kall Ingredients Kft. in Tiszapüspöki processes half a million tons of corn a year, making its production capacity one of the largest in the region – Erdős Norbert explained during his visit to Kall Ingrediens. (mno.hu)
Related news
Business Days 2021 – The 8th wonder of the world (Part 2)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Great success: Hungary has become one of the EU’s biggest isoglucose producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing trends, changing products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Temu model is at a turning point: extra-cheap online imports may become more expensive from 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Food Bank is putting together 44,000 food packages from the proceeds of ALDI’s first Advent market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to prepare for the holidays with your four-legged friend
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
