Guidebook published
After eight months of constructive dialogue, the guidebook for analysing double standards in food quality has been published. The National Food Chain Safety Office (Nébih) has made sure that the document is worded in a way that it can offer relevant help to every stakeholder. In addition to the regulatory background, the guidebook also contains practical advice for food companies on how to comply with the rules.
//
Related news
Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the operations of a confectionery manufacturer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Investment dumping is coming in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It turns out which online food ordering platform websites are the most sustainable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Customers are also looking for the record-breaking iPhones in refurbished versions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

