Bananas with edible peel was developed in Japan
A Japanese farm developed bananas with edible peel. The proccess was to slowly cooling the growth cells of the fruit to minus 60 degrees and then thawing them.
The researchers suggest the consumers that they should consume bananas with the skin when brown spots appear on the fruit. Based on the experiences so far, the evaluators found the banana peel to be very thin and rated it as a similar consistency as the banana inside. (agrarszektor.hu)
Related news
Asahi reports double-digit sales declines after cyberattack
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >McDonald’s in Japan halts Pokémon card sale, food waste follows
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Record heat in Japan: rice crop at risk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover in October exceeded the same period of the previous year by 3.1 percent and the previous month by 0.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and innovation characterize this year’s Christmas candy market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A record amount of donations was collected in the Food Bank’s charity campaign.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
