Disposable products for catering
The coronavirus epidemic was handled by Hungary with exemplary discipline, and compliance with increased hygiene rules helped the most. The restaurants responded with lightning speed to the situation, ensuring that the food was delivered to consumers in sterile packaging. Sales of disposable products have increased 1.5 times in the recent period.
</ Div>
The epidemic tested many restaurants and catering establishments. Half of the restaurants closed temporarily, but many continued to operate and continued to provide jobs for their employees. Disposable restaurant packaging was the only hygienic way for food to reach consumers from restaurants or canteens.
Related news
METRO launches mission to preserve Hungarian gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We spend an average of HUF 105,000 per person on domestic travel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EU court: insurers must refund the price of organized trips canceled due to the coronavirus epidemic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
