Summarise these trends in 12 points
🎧 Hallgasd a cikket:
1. Individualistic guests, 2. The visual factor, 3. The iceman is glorified, 4. They drink it and eat it, 5. Small portions, 6. Sharing, 7. Involving the guest, 8. Nostalgia, 9. Portability, 10. Novelties, 11. Strange and unusual flavours, 12. Seasonal and local.
Related news
More related news >
Related news
Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Give and Take (a cocktail at the bar) – Video of the Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >