Summarise these trends in 12 points
🎧 Hallgasd a cikket:
1. Individualistic guests, 2. The visual factor, 3. The iceman is glorified, 4. They drink it and eat it, 5. Small portions, 6. Sharing, 7. Involving the guest, 8. Nostalgia, 9. Portability, 10. Novelties, 11. Strange and unusual flavours, 12. Seasonal and local.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >