Common mushroom and oyster mushroom are the most popular
Hungary’s mushroom production increased in the last decade: back in 2008 about 18,000 tons were grown, while in 2016 nearly 30,000 tons of mushrooms were produced – revealed a NAK report. 90 percent of this was common mushroom (agaricus) and 7-8 percent was oyster mushroom. 60 percent of this quantity was exported. There are 18-20 large and 300-400 small mushroom growing businesses in Hungary. //
Related news
Developments in the mushroom industry are ripe.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SPAR Dubai’s chocolate-flavored ice cream has become the latest Hungarian export product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rising prices, declining exports – the Hungarian poultry sector shows a mixed picture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ’s commentary on the latest inflation data
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government is extending the margin reduction to additional products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The growing trend has been broken: Hungarians plan to spend the same amount on Christmas this year as last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


