The sugar and calorie content of domestic soft drinks almost halved in Hungary
Since 2010, the average sugar and calorie content of soft drinks and fruit juices in Hungary has decreased by 43 percent.
According to the voluntary commitment of the Hungarian Mineral Water, Fruit Juice and Soft Drink Association, the average sugar and calorie content of non-alcoholic beverages will be 50 percent lower by the end of 2020 than the 2010 value.
Related news
Refreshing dreams, sour reality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo under pressure: falling profit expectations, tightening regulations, falling demand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fruit juice market under pressure
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Márton Nagy: the government expects 2-3 percent growth next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >After three months of increase, the GKI Business Index corrected back in November
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Conscious choices instead of reactions: what matters to European consumers today
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
