When croissant and waffle meet
Croffle fever is reviving in Asia (croffle is a combination of croissant and waffle) – it started a decade ago in France, but faded away somewhere in the dessert fusion craze that Dominique Ansel kicked off with his cronut.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
There are two common methods of making croffle: the classic version uses pre-formed, raw (often frozen) croissant dough, which is baked and fried in a waffle iron, giving it a crispy exterior and a flaky interior. The quicker method involves flattening a ready-baked croissant in a waffle iron, which is baked again with butter and sugar.
Related news
Trophies served on a tray
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >