Cerbona gluten-free oatmeal flour
A new product has been added to Cerbona’s gluten-free product line. This finely ground gluten-free oatmeal flour is made of whole grain oat. Thanks to its light structure, the product is perfect for baking cakes, cooking or coating before frying.
Contact: Cerbona Élelmiszergyártó Kft.
Hajni Bedő marketing manager; T.: 06-70-643-4272;
e-mail: bedo.h@cerbona.hu; web: www.cerbona.com
Related news
Flour, eggs…and a pinch of creativity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bonabo Choco Balls
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gluten-free but still complete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Camping brand revamped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bert vegan organic product range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coccolino Laundry Perfume
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >