British scientists have developed an anti-aging chocolate
A daily 7.5g bar of the chocolate can change the underlying skin stucture of a 50 year old to that of someone in their 30s, say developers
Its makers say it can change the underlying skin of a 50-60 year old into that of someone in their 20s or 30s. Tests showed that after four weeks of eating the anti-ageing chocolate every day, volunteers had less evidence of inflammation in their blood and increased blood supply to skin tissue. (MTI)
Related news
Barry Callebaut develops new chocolate recipes using AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl permanently reduces the prices of some chocolates
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The first phase of Nébih’s national winter food chain inspection has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Product is 20 years old – a reliable compass in the domestic FMCG sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KPMG CEO Outlook 2025: replanned trust
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

