Is health organic?
In recent decades, a number of scientific researches have been carried out, in which they focused on how significantly different farming methods, as well as different nutrient replenishment and plant protection practices, affect the content of plant and animal foods. Györéné Dr. Kis Gyöngyi, a staff member of the Ecological Agricultural Research Institute (ÖMKi), has now published a summary analysis of the results of the international and domestic comparative studies.
Related news
Healthy choice, richer flavors – Celebrate new bread with organic and ancient grain flours!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: the government provides new resources to increase the sustainability of agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government provides new resources to increase the sustainability of agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Vir was the most popular among Hungarians traveling to Croatia this summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotels and restaurants in Hungary have become the most expensive in the EU – Lake Balaton’s price advantage is melting away
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >