Is health organic?
In recent decades, a number of scientific researches have been carried out, in which they focused on how significantly different farming methods, as well as different nutrient replenishment and plant protection practices, affect the content of plant and animal foods. Györéné Dr. Kis Gyöngyi, a staff member of the Ecological Agricultural Research Institute (ÖMKi), has now published a summary analysis of the results of the international and domestic comparative studies.
Related news
Healthy choice, richer flavors – Celebrate new bread with organic and ancient grain flours!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: the government provides new resources to increase the sustainability of agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government provides new resources to increase the sustainability of agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spas at the boiling point – the domestic spa industry has overcome a difficult season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >These are popular tourist destinations during the Advent season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >