Poultry Product Council: duck and goose meat lack can come to an end only gradually
The lack of duck and goose meat can come to an end only gradually after the end of the bird flu outbreak – the CEO of the Poultry Product Council (BTT) told MTI on Monday.
Csorbai Attila said that waterfowl gives about 10 percent of the poultry meat consumption in Hungary. In Hungary the average poultry meat consumption is around 40 kilogrammes per year. (MTI)
Related news
#NoBirdFlu: new toolkit on avian influenza available
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >China bans Spanish poultry imports due to bird flu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is free from highly pathogenic avian influenza again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Krisán resigns from the position of CEO of KAVOSZ Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >