Poultry Product Council: duck and goose meat lack can come to an end only gradually
The lack of duck and goose meat can come to an end only gradually after the end of the bird flu outbreak – the CEO of the Poultry Product Council (BTT) told MTI on Monday.
Csorbai Attila said that waterfowl gives about 10 percent of the poultry meat consumption in Hungary. In Hungary the average poultry meat consumption is around 40 kilogrammes per year. (MTI)
Related news
AM: government helps waterfowl farmers with additional resources to prevent bird flu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Egg prices near record high: European shortage caused by bird flu drives up prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government is helping waterfowl farmers prevent bird flu with additional funds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Márton Nagy: the government expects 2-3 percent growth next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >After three months of increase, the GKI Business Index corrected back in November
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Conscious choices instead of reactions: what matters to European consumers today
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

