The NAK urges the continuation of VAT cuts
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture considers the continuation of the VAT reduction of foodstuffs as one of the most important objectives.
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture (NAK) was established on 26 February 2018 in Dunaharaszti with the leadership of Losó József. The supervision of the body is carried out by Éder Tamás, Vice President of the National Chamber of Agriculture (NAK) responsible for the food industry.
Related news
Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals awarded in the Hungarian Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Black Friday and Christmas are coming, the rush for loans may begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
