The NAK urges the continuation of VAT cuts
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture considers the continuation of the VAT reduction of foodstuffs as one of the most important objectives.
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture (NAK) was established on 26 February 2018 in Dunaharaszti with the leadership of Losó József. The supervision of the body is carried out by Éder Tamás, Vice President of the National Chamber of Agriculture (NAK) responsible for the food industry.
Related news
If you want fresh pine, look for Hungarian-produced pine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Jakab: We must respond to agricultural challenges with competitive farming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The secret currencies of loyalty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Belgium’s Colruyt Group launches data protection initiative
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dishwasher or manual washing-up?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
