The NAK urges the continuation of VAT cuts
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture considers the continuation of the VAT reduction of foodstuffs as one of the most important objectives.
The Food Processing National Department of the National Chamber of Agriculture (NAK) was established on 26 February 2018 in Dunaharaszti with the leadership of Losó József. The supervision of the body is carried out by Éder Tamás, Vice President of the National Chamber of Agriculture (NAK) responsible for the food industry.
Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: The Facts for Taste campaign is starting a real change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Róbert Zsigó: food prices have become cheaper by nearly 20 percent on average due to margin reduction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail sales also increased in July, although a decline is visible on a monthly basis
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM is satisfied with the increase in retail turnover
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB: the fight against inflation is not over yet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >