About an English restaurant and Hungarian wines
🎧 Hallgasd a cikket:
Very few journalists and chefs turned up at the press conference of Isa Bal (invited by the Hungarian Bocuse d’Or Academy and La Gioiosa Prosecco), the Master Sommelier of 3 Michelin star holder restaurant Fat Duck at the METRO Customer Academy in December. He spoke about working with Heston Blumenthal and told that they keep Tokaji in the Fat Duck, but Hungarian wines are not well-known in the UK and Europe because they do not have a distinctive image
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
