AM: pálinka represents world-class quality

The aftermath of the pandemic did not spare the distilleries either
Erdős Norbert reminded that the coronavirus epidemic did not spare the food industry players, including the domestic commercial distilleries.
Over the last 15 years, the technological background, awareness, consumer image and prestige of the production of pálinka and pomace brandy have grown steadily – he added, including the expansion of pálinka cooking capacities, the knowledge of industry experts and the place of pálinka in higher gastronomy. (MTI)
Related news
Three-star global success for Sáppuszta pálinka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Distilling season is starting – these are the things private distillers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Here’s the warning: this much pálinka can be distilled each year without excise duty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The deer-rooing season has begun in Hungarian forests
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The amount of domestic game meat sold and intended for own consumption in 2024/25 was 13 thousand tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >