Agricultural Chamber: a high demand occured towards quality Hungarian mushrooms abroad
There is a high demand for quality Hungarian mushrooms abroad, which would double the current production on the export market, but serious technological developments are needed – the National Agricultural Chamber (NAK) told MTI.
According to their information, mushroom production in Hungary increased from 18,000 tons to more than 30,000 tons since 2008; 90 percent of the mushrooms produced are champignons. Nearly 60 percent of the production volume is exported. (MTI)
Related news
Still no agreement, huge farmers’ protest possible in Brussels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good news: there will be no shortage of foie gras
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
