Soil-friendly cultivation reduces soil loss and increases biodiversity
Soil-friendly cultivation is beneficial for both growers and the environment, confirmed by 18 years of soil protection research by Syngenta and the Hungarian Academy of Sciences, which was launched in Szentgyörgyvár in Zala in 2003. The experiment demonstrated that soil-friendly cultivation enhances the soil’s water absorption capacity, increases soil health and biodiversity, reduces loss and soil degradation on slopes.
Related news
AM: Government helps farmers with a loan moratorium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 100 Hungarian farmers also demonstrated in Brussels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Domestic producers await customers with an ample supply of all pine species
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The New Year’s Eve fireworks fair is back: temporary sales will start in department store parking lots at the end of December
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The first Eastern European non-alcoholic beer turns 50
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausage: pork prices are already going down, but they won’t be cheaper in stores – a significant correction may come in the spring at the earliest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
