Soil-friendly cultivation reduces soil loss and increases biodiversity
Soil-friendly cultivation is beneficial for both growers and the environment, confirmed by 18 years of soil protection research by Syngenta and the Hungarian Academy of Sciences, which was launched in Szentgyörgyvár in Zala in 2003. The experiment demonstrated that soil-friendly cultivation enhances the soil’s water absorption capacity, increases soil health and biodiversity, reduces loss and soil degradation on slopes.
Related news
The Ministry of Agriculture supports ornamental gardeners with several application opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Forestry research is the key to climate change adaptation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We are encouraging generational change in agriculture with a new tender
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
There are both positives and negatives in the new Hungarian certificate
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Christmas 2025: we start earlier, spend consciously and choose using AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: In the second quarter of 2025, the economic performance exceeded the second quarter of 2024 by 0.2 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >