Soil-friendly cultivation reduces soil loss and increases biodiversity
Soil-friendly cultivation is beneficial for both growers and the environment, confirmed by 18 years of soil protection research by Syngenta and the Hungarian Academy of Sciences, which was launched in Szentgyörgyvár in Zala in 2003. The experiment demonstrated that soil-friendly cultivation enhances the soil’s water absorption capacity, increases soil health and biodiversity, reduces loss and soil degradation on slopes.
Related news
The Ministry of Agriculture provides increased national funds for livestock farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Drought Protection Operational Team temporarily completed its work on October 31
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 4th Employer Branding: The new rhythm of employer branding
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is building on paprika: 10th place in Europe in fresh paprika exports, 5th in dried ones
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

