Soil-friendly cultivation reduces soil loss and increases biodiversity
Soil-friendly cultivation is beneficial for both growers and the environment, confirmed by 18 years of soil protection research by Syngenta and the Hungarian Academy of Sciences, which was launched in Szentgyörgyvár in Zala in 2003. The experiment demonstrated that soil-friendly cultivation enhances the soil’s water absorption capacity, increases soil health and biodiversity, reduces loss and soil degradation on slopes.
Related news
Local treasures: producers welcomed visitors at their booths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government provides several tools to maintain farmers’ solvency
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The food industry is a natural ally of Hungarian agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 2025 Sustainable Future Awards were presented: the most outstanding sustainable companies and leaders of the year were recognized
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Sustainable Future Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How do we get started if we are not yet present in online commerce?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

