Trademagazin > Horeca > (HU) A szakma javára vált – Az MVI elnök értékelése a Sirha szakkiállításról
(HU) A szakma javára vált – Az MVI elnök értékelése a Sirha szakkiállításról
🎧 Hallgasd a cikket:
MVI’s roadshow-type culinary tour series (which is about both networking and learning) continued early summer. In May our host was the La PerleNoire restaurant. We had the chance to taste the wonderful dishes of chef László Koncz. In June the head chef of Kollázs Brasserie&Bar – located in the Four Seasons Hotel – cooked for us, in cooperation with pastry chef Árpád Szűcs. /
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >