The premium snacking trend is also gaining momentum in Hungary
In recent years, domestic consumer habits have undergone a spectacular transformation: more and more people are looking for special, quality foods, and are willing to pay more for unique flavors and natural ingredients.
The development of gastroculture is demonstrated by the growing popularity of themed restaurants, artisanal products and gourmet events. One of the most exciting trends is premium snacking: crunchy snacks that offer a unique taste experience and high quality at the same time – says Csaba Illés, CEO of Klasszis 96 Kft.
Related news
DIJO Tortilla chips and Salsa in multiple flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bratwurst war rages in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo to launch Cheetos and Doritos versions without artificial colors, flavors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global internet outage paralyzes digital services – card payments also disrupted
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artists and pink trucks raise awareness of the fight against breast cancer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >