Bocuse d’Or Hungary populized molecular gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket:
After one year hard work with organisation born the Hungarian Bocuse d’Or Academy.
Bocuse d’Or Hungary's first event was
a molecular gastronomy show. The organisation invited Paco Roncero,
Michelin stars chef to Hungary, but he had an accident before the
trip, Adam Melonas, leader of his laboratory arrived. He introduced
to the public the molecular gastronomy and using nitrogen by cooking.
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Vödrös kiszerelés – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

