Bocuse d’Or Hungary populized molecular gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket:
After one year hard work with organisation born the Hungarian Bocuse d’Or Academy.
Bocuse d’Or Hungary's first event was
a molecular gastronomy show. The organisation invited Paco Roncero,
Michelin stars chef to Hungary, but he had an accident before the
trip, Adam Melonas, leader of his laboratory arrived. He introduced
to the public the molecular gastronomy and using nitrogen by cooking.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
