Our potatoes
🎧 Hallgasd a cikket:
Nébih has organised a one-day conference about harmonising Hungarian potato growing with the needs of the gastronomy sector. Experts told that from the several hundred potato varieties grown in Hungary restaurants only use half a dozen. Per capita potato consumption has already decreased to 25kg. //
Related news
Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: the government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Proper management of pesticide waste is important for the protection of human health and the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
(HU) L’art pour sárgarépa – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Rendkívül “alapos” eladáshelyi reklám – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

