Soy milk is three times better than cow’s milk for cardiometabolic health
People who replace cow’s milk with soy milk can do a lot for their health, as the latter can reduce blood pressure, cholesterol and inflammation in the body – even in its sweetened form. After 17 trials researchers from the University of Toronto found: replacing cow’s milk with soy milk had no negative effect on the 19 cardiometabolic health markers they studied, and some participants even showed improvements. The study found a “moderate reduction” in blood pressure and “small important reductions” in “bad” LDL cholesterol and inflammation. //
This article is available for reading in Trade magazin 2024/10
Related news
A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl UK’s plant-based sales are booming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Europe’s largest vegan summit is coming to Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Students can solve a real manufacturing problem at Intersnack’s first engineering competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

