Refugees in HoReCa
In Germany the hospitality sector is suffering from a shortage of skilled workers.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.
As a solution the city of Frankfurt has launched a special pilot project for the training of refugees and immigrants for the HoReCa sector. The German Hotel and Restaurant Association, cookery school Genussakademie and the Employment Office have joined forces to help those who are interested in the profession, but lack the necessary language or vocational skills. Participation in the 2-3 month courses is free of charge. //
Related news
International tourism on top form again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Captivated by the kitchen atmosphere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new favorite is coming: the exciting collaboration between Gallio and Bamba Beef Burger
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mid-morning and afternoon snacks characterise Generations Y and Z
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


