Refugees in HoReCa
In Germany the hospitality sector is suffering from a shortage of skilled workers.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.
As a solution the city of Frankfurt has launched a special pilot project for the training of refugees and immigrants for the HoReCa sector. The German Hotel and Restaurant Association, cookery school Genussakademie and the Employment Office have joined forces to help those who are interested in the profession, but lack the necessary language or vocational skills. Participation in the 2-3 month courses is free of charge. //
Related news
International tourism on top form again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Captivated by the kitchen atmosphere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5 million servings of food prepared at Óbuda’s favorite restaurant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Játék a konyhában – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
