Furmint for February – a wine event coming up
It's the second time the wine-event Furmint Február takes place, initiated by civils to introduce and promote as many furmint-made wines as possible throughout February. Several restaurants take part in the event and offer special menus to match with furmint wines.
You can find more info about the venues taking part in the event by checking the following link: http://www.vinoport.hu/index.php?node=3065
Here are the wineries taking part in the event: Andrássy Pincészet, Árvay János Családi Pincészete, AZ Nektár Pince, Balassa István, Barta Pince, Béres Szőlőbirtok és Pincészet, Bodrog Borműhely, Bott Pince, Breitenbach Kézműves Pince, Demeter Zoltán, Demetervin, Dénes Hegybirtok, Dereszla Pincészet, Disznókő Szőlőbirtok, Dobogó Pincészet, Dorogi Testvérek Pincészet, Erzsébet Pince, Gizella Pincészet, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok, Györgykovács Kispincészet, Ferdinánd Pincészet, Heidi Schröck, Hollóvár Pincészet – Takács Lajos, Karádi-Berger Pincészet, Kardos Szőlőbirtok, Királyudvar, Kreinbacher Birtok, Kovács Nimród Winery, Lenkey Család Szőlészete és Pincészete, Orosz Gábor, Oszvald Lajos, Pannon Tokaj Pincészet, Patricius Borház, Pók Tamás Pincéje, Somlói Apátsági Pincészet, Spiegelberg Borpince, Szepsy Pince, Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok, Tokaj Kereskedőház, Tokaj Nobilis, Tokaj Oremus Szőlőbirtok és Pincészet, Tokaj Pendits, Tokaj Zöld Birtok, Tornai Pincészet, Weinbau Wenzel.
Related news
Related news
In which management situations do domestic companies use AI tools?
The application of artificial intelligence (AI) in business life means…
Read more >This year’s last Trade Marketing Club session is coming – with the POPAI POP award ceremony
On November 28, we invite everyone to the special room…
Read more >Organic food in catering? The 34th Bioculture Day is coming!
The Hungarian Bioculture Association is now organizing the Bioculture Day…
Read more >