This year’s Lake Balaton ice cream is made with linden honey, almonds and apples
Image: sokszinuvidek.24.hu
Fekete Tamás, vice-president of the Balaton Tourism Association (BTSZ), which is organizing the competition for the 8th time, a member of the jury, said that the competition has brought significant quality improvements in the life of confectioneries and ice cream parlors around Lake Balaton. Many of them accepted the opinions and instructions of the jury of experts in previous years. He especially praised that there are places where serving has been raised to an artistic level and ice creams are made from local, natural as well as home-made ingredients. (MTI)
Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Latorcai: the good development at Lake Balaton that helps both the people living there and the holidaymakers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Has the frost become an unexpected economic driving force at Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) L’art pour sárgarépa – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Rendkívül “alapos” eladáshelyi reklám – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

