Wiesbauer -Dunahús: a virslispecialitások két új célcsoportja

Dátum: 2018. 11. 26. 11:22

Az új Prémium Light virsli és a Prémium Borjú virsli bevezetésével a Wiesbauer -Dunahús nem csupán két érdekes fejlesztéssel bővíti virslikínálatát, hanem új célcsoportokat szólít meg a tudatos táplálkozás képviselői, valamint az ínyencek személyében.

A Wiesbauer-Dunahús új Prémium specialitásai gondosan válogatott alapanyagokat, fenséges ízeket és természetesen kiváló minőséget garantálnak. A dekoratív Prémium csomagolás már megjelenésében is azonnal felkelti a figyelmet a hűtőpultokban.

A Prémium Light virslit a Wiesbauer-Dunahús a tudatos étkezést fontosnak tartó fogyasztóknak szánja. A könnyű termékek kedvelőit kék tónusú címke tájékoztatja arról, hogy az új specialitás a hagyományos virslikhez képest 30 %-kal kevesebb zsírt tartalmaz.

Annak érdekében, hogy a jelentősen csökkentett zsírtartalom mellett is egy a Wiesbauer virsliktől megszokott fenséges ízvilág legyen érezhető, az új Prémium Light virslihez egy egészen különleges fűszerkeveréket fejlesztettek. A páratlan íz a bükkfán való füstöléssel válik tökéletessé.

A Wiesbauer-Dunahús jelentős mennyiségű borjúhúst használ fel a Prémium Borjú virsli elkészítéséhez, így egy olyan egyedüli ízkaraktert nyer, amivel minden kétséget kizáróan az ínyencek kedvencévé válik. A piacon egyedülálló Prémium Borjú virsli ár-érték arányban verhetetlen!
Tekintettel az ügyfelek és a fogyasztók részéről érkező óriási keresletre, az új termékek nem csupán Prémium csomagolású 2 páros, 170 grammos, hanem 9 páros, vagyis 800 grammos kiszerelésben, díszcsomagolásban is megtalálhatóak a hűtőpultokban.

A Wiesbauer-Dunahús Prémium virslispecialitásai (Prémium Sacher virsli, Prémium Bécsi virsli és Prémium Sajtos virsli) egyedüli ízharmóniájuknak köszönhetően vezető szerepet töltenek be a magyar piacon, az új termékek pedig minden bizonnyal tovább növelik presztízsét.

Még tobb cikk hasonló témában >

További innovációs termékek