Wiesbauer -Dunahús: a virslispecialitások két új célcsoportja
Az új Prémium Light virsli és a Prémium Borjú virsli bevezetésével a Wiesbauer -Dunahús nem csupán két érdekes fejlesztéssel bővíti virslikínálatát, hanem új célcsoportokat szólít meg a tudatos táplálkozás képviselői, valamint az ínyencek személyében.
A Wiesbauer-Dunahús új Prémium specialitásai gondosan válogatott alapanyagokat, fenséges ízeket és természetesen kiváló minőséget garantálnak. A dekoratív Prémium csomagolás már megjelenésében is azonnal felkelti a figyelmet a hűtőpultokban.
A Prémium Light virslit a Wiesbauer-Dunahús a tudatos étkezést fontosnak tartó fogyasztóknak szánja. A könnyű termékek kedvelőit kék tónusú címke tájékoztatja arról, hogy az új specialitás a hagyományos virslikhez képest 30 %-kal kevesebb zsírt tartalmaz.
Annak érdekében, hogy a jelentősen csökkentett zsírtartalom mellett is egy a Wiesbauer virsliktől megszokott fenséges ízvilág legyen érezhető, az új Prémium Light virslihez egy egészen különleges fűszerkeveréket fejlesztettek. A páratlan íz a bükkfán való füstöléssel válik tökéletessé.
A Wiesbauer-Dunahús jelentős mennyiségű borjúhúst használ fel a Prémium Borjú virsli elkészítéséhez, így egy olyan egyedüli ízkaraktert nyer, amivel minden kétséget kizáróan az ínyencek kedvencévé válik. A piacon egyedülálló Prémium Borjú virsli ár-érték arányban verhetetlen!
Tekintettel az ügyfelek és a fogyasztók részéről érkező óriási keresletre, az új termékek nem csupán Prémium csomagolású 2 páros, 170 grammos, hanem 9 páros, vagyis 800 grammos kiszerelésben, díszcsomagolásban is megtalálhatóak a hűtőpultokban.
A Wiesbauer-Dunahús Prémium virslispecialitásai (Prémium Sacher virsli, Prémium Bécsi virsli és Prémium Sajtos virsli) egyedüli ízharmóniájuknak köszönhetően vezető szerepet töltenek be a magyar piacon, az új termékek pedig minden bizonnyal tovább növelik presztízsét.
Kapcsolódó cikkeink
NAK-Hússzövetség: idén is jelentős virsliforgalom várható az év végén
A fogyasztói szokások változása ellenére idén is jelentős mennyiség fogyhat…
Tovább olvasom >Magyar Húsiparosok Szövetsége: ilyen virslit már nem szabad venni
Az éves virslieladás Magyarországon 34 ezer tonna körül alakul, és…
Tovább olvasom >SZÉP-kártyával is fizethetünk még a szilveszteri virsliért az Auchanban
Szilveszterkor minden évben megugrik az érdeklődés a virslik és az…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Új ügyvezető érkezett a Mizse gyártója, a Magyarvíz Kft. élére
Dunai András több, mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik az FMCG…
Tovább olvasom >Mostantól szombaton is szállít a csomagautomatákba az eMAG
A péntek este kilencig leadott megrendelések esetében nem kell többé…
Tovább olvasom >Létezik bárki számára elérhető pesto is
Bár sokan szeretnék levenni a jóminőségű termékeket a boltok polcairól,…
Tovább olvasom >