Megújult a Gödöllő COOP Zrt. Egyetem téri üzlete
A Gödöllő COOP Zrt. boltmegújítási programja folytatásaként a napokban nyitotta meg újra a Gödöllő Egyetem térén található boltját.
A rekonstrukció során jelentősen megújultak a kereskedelmi egység belső terei: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, valamint új esztétikai elemek javítják az átláthatóságot, emelik meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt, a kapcsolódó épületenergetikai fejlesztések pedig a gazdaságosságot és környezeti szempontokat szolgálják.
A mintegy 250 m² eladótéri alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet nagyságrendileg 30 millió forintból, önerős beruházással, a bezárástól újra nyitásig számítottan, mindössze 3 hét alatt újulhatott meg.
Az átalakítás során – tekintettel az üzlet speciális elhelyezkedésére, vevői körére és ebből következően egyedi fogyasztási mintázatára – az alapvető választékon kívül kiegészítő jelleggel nagyobb arányban kaptak helyet a helyben sütött finom pékáruk, a friss cukrászsütemények, grill termékek,valamint az egészséges és gluténmentes valamint laktózmentes árufélék is.
A Gödöllő COOP Zrt. bízik abban, hogy a megújulásra nem csak Gödöllő e városrészén élők, dolgozók, hanem a vonzáskörzet távolabbi részéről érkezők is jól reagálnak, és a vásárlói igényt immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel, hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.
A Gödöllő, Egyetem tér 17. szám alatt található üzlet nyitva tartása: hétfőtől péntekig 6-19.30 óra, valamint szombaton 6-15 óra között várja kedves vásárlóit.
Kapcsolódó cikkeink
Átvállalja a Coop az egészségügyi betétek megemelt áfájának különbözetét Olaszországban
A Coop Italia vállalta, hogy nem hárítja a vásárlókra az…
Tovább olvasom >Megkezdi a Colruyt a Match és Smatch üzletek átépítését Belgiumban
Megkezdi a Colruyt Group a tavaly szeptemberben megvásárolt Match és…
Tovább olvasom >StarStore – Év Kereskedője 2023: Átadtuk a díjakat
A Trade magazin idén már 9. alkalommal hívta versenyezni a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >