Indul a regisztráció a téli belföldi forgalomélénkítő kampányra!

Dátum: 2018. 12. 06. 09:43

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos, desztináció alapú kommunikációs kampányt tervez 2019. január 15. és február 28. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország egy négy évszakos úti cél, így a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi utazók számára.

Az MTÜ a kampánnyal az utazási döntések meghozatalában kíván segítséget nyújtani. Bemutatja egy-egy desztináció rejtett kincseit, felhívja a figyelmet az ebben az időszakban látható és látogatható turisztikai attrakciókra, kikapcsolódási lehetőségekre, emellett inspirációt nyújt az ország felfedezésére.
Az MTÜ ezúton várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, és egyéb turisztikai attrakciók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.
A kampányhoz csatlakozó szolgáltatókat art kérik, hogy 2019. január 15. és február 28. között „Helló Tél!” néven speciális ajánlatot hozzanak létre, értékesítsenek és népszerűsítsenek saját csatornáikon keresztül is. Az MTÜ a partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé kereshető formában (előzetes szűrés után), illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.
A téli utazásra ösztönző ajánlat, azaz a „HELLÓ TÉL!” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg és teszi közzé a saját honlapján.
Az MTÜ által javasolt ajánlati típusok, kategóriák:
• Kedvezmény biztosítása
• Többletszolgáltatás biztosítása
• Termék ajándék a fogyasztás után
• Újravásárlásra ösztönző kedvezményes ajánlat
Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2019. január 11-ig szíveskedjenek jelezni az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével, amely alapján az MTÜ képviselője felveszi Önökkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.