Felszámolás után újra termelés Pápán?
Február elejétől új vezérigazgató irányítja a Pápai Hús Zrt.-t. Dr. Lóránth Tibor célja, hogy az eljárás végén az új tulajdonos az üzem újraindításáról döntsön.
Az új vezérigazgató végigjárta a teljes élelmiszer-ipari
láncot a takarmányozástól a késztermék értékesítésig. A Pápai Állami Gazdaság
gyakorló állatorvosaként kezdte pályáját. Öt évig volt a Bábolna Takarmányipari
Kft. értékesítési vezetője. Igazgatta a bélfeldolgozással foglalkozó Böllér
Kft.-t. Dolgozott a Bábolna Rt. belkereskedelmi igazgatójaként, és 2000-ben
megalapította saját cégét, az 5M Marketing Irodát, amely elsősorban
élelmiszer-ipari cégek (például Taravis Kft., Balatoni Halászati Zrt.,) teljes
marketingstratégiáját végzi.
Dr. Varga Jenő, a Pápai Hús Rt. felszámolója elsősorban a
kereskedelmi és marketingmunka megerősítését várja az új vezérigazgatótól. Cél, hogy
a vállalat olyan új piaci szegmenseket találjon, hogy a heti vágásszám tartósan
elérje a hétezer darabos optimumot. Ennek eredményeként a cég fejlődni tudjon,
gazdasági, piaci értéke növekedjen, a társaság tevékenysége gazdaságos legyen.
Ebben az esetben biztosítható lenne, hogy az új tulajdonos ne zárja be az
üzemet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Friss húsok és fagyasztott hústermékek árát csökkenti az ALDI
Az ALDI tovább folytatja az árcsökkentést: május elejétől 12 friss…
Tovább olvasom >Itt a Rossmann új applikációja, a Virtuális Tükör
A Rossmann lépést tartva a digitális kor újításaival és a…
Tovább olvasom >Üzlet az üzletben: hajápolás- és sminkszekciót indított az eMAG
Az eMAG Magyarország új Hajápolás és smink szekciót indított útjára…
Tovább olvasom >