K&H Elemzői kommentár: Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
Az idén közel 3 százalékos növekedésre van kilátás a magyar...
34 magyar kiállító vesz részt a kölni ANUGA-n
Idén is jelentős magyar részvétel mellett rendezik meg Kölnben a...
A napenergia szerepe egyre nő a kiskereskedelemben – újabb SPAR áruházak működését támogatják napelemek
A kiskereskedelmi szektorban rohamosan nő a megújuló energiaforrások...
Megérkeztek az őszi GLAMOUR-napok a Rossmannba
A Rossmannban már október 6-án elstartol a jubileumi, 20 éves...
Örök életű mérgek – az ételcsomagolások új kockázata
Elviteles műanyagdoboz, csomagolópapír a hamburgeren, tűzoltóhab vagy...
Emelkedő árak, csökkenő export – vegyes képet mutat a magyar baromfiágazat
Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb adatai szerint 2025...
Az érték és minőség mint a fogyasztói bizalom fontos eszközei
Nyolcadik alkalommal került sor az Érték és Minőség Nagydíj...
A dióágazat mélyrepülése – import nyomás és klímakihívások szorításában
Történelmi mélypontra esett a hazai diótermés: 2024-ben mindössze...
„Egy ilyen izgalmas időszakra nem lehet nemet mondani!”
A vásárlás sosem arról szól csak, amire szükségünk van, hanem...
1400 milliárd forinthoz közelítenek az okostelefonos fizetések
Közel 1,4 billió forint, 173 millió tranzakció: így mutat három év...
Zala felkerült a prémium belföldi térképre – Zalakaros már Eger és Debrecen elő
Zala vármegye egyre erősebben teljesít a hazai turizmusban: a...
Idén is elindul a Nébih KonyhaKontroll online diákvetélkedője
Október 6-án nagyszabású online diákvetélkedőt indít a Nemzeti...
Fejlődés küszöbén a magyar élelmiszeripar – Lezajlott a második Hungarian Food Summit
Két évvel ezelőtt hatalmas érdeklődés övezte a Hungarian Food Summit...
Klímavédelmi felügyeleti díj: közeleg a befizetési határidő
2026. március 31-ig kell teljesíteni a 2025. második félévére...
A palócleves nem palóc – így született meg a magyar gasztronómia egyik ikonikus étele
Kevesen tudják, hogy a palócleves, amelyet ma a magyar konyha egyik...
MEGJELENT A TRADE MAGAZIN LEGFRISSEBB SZÁMA!
Megjelent a Trade magazin legújabb, 2025/10. száma, amelynek bővített,...
HORECA
Túl a kenyéren – Globális frontvonalak az alapélelmiszer-piacon
A pékáruk adják az alapélelmiszerek globális forgalmának 44%-át, a...
Rákvacsora New Orleansban – A nap videója
Minden vasárnap tobzódás a Maple Leaf étteremben! Még jó, hogy a...
Szigor jön a trappista és a vadkovászos fronton – új rendelet védi a vásárlókat
Október 2-án életbe lépett a trappista sajt és a „vadkovászos”...
Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkentek a termelői árak augusztusban
Az euróövezetben és az Európai Unióban havi és éves szinten is...
3 százalékos kamattal elérhető a teljes Széchenyi Kártya Program
Újabb kedvező lépést jelentett be a gazdasági kormányzat: október 7-től...
Ősz, szüret és borvásár az Auchanban
Az Auchan idén ősszel ismét elhozza vásárlóinak az év legszélesebb...
Kutatás: Így látják a különböző generációk a társadalmi címkéket
A magyarok közel fele érzi úgy, hogy gyakran vagy legalább néha...
Prémium Zwilling konyhai eszközökkel indul a SPAR őszi-téli hűségpromóciója
A SPAR új hűségakciójában ismét a magas minőséget képviselő...
Legfrissebb lapszámunk – BŐVÍTETT ONLINE TARTALOMMAL
Grabowski Kiadó Kft. a MATESZ (Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség) tagja. Kérem kattintson ide a hivatalos tanúsítványért.
