Zeneszó és meglepetések a dm kaposvári üzletnyitóján

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 09. 08. 11:21

Zenével is hívogatta a dm újra megnyíló üzlete a vásárlókat Kaposvár belvárosában: augusztus 31-től ismét a megszokott széles választékkal várják az üzletbe látogatókat. A drogéria egy utcányit költözött csak, a nyitás hetén ismét apró meglepetésekkel tették emlékezetessé a vásárlást.

kaposvari nyitas dm.

A dm nyitása igazán fergeteges hangulatú volt, az üzlet előtt a Csurgó zenekar hangolta zenéjével jobb kedvre az arra sétálókat, s invitálta őket a drogériába, ahol a vásárlók nyitási akciókkal és egyedi ajánlatokkal találkozhattak. A gyerekek mosolyogva fogadták a színes lufikat, a szülők pedig a kedvező áraknak örülhettek. A meglepetések egész héten kitartottak, ellátogatott a boltba Saubär maci, aki sok kisgyerek kedvence, a dm törzsvásárlói programjába frissen regisztrálóknak ugyancsak ajándékokkal készült a drogéria.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele, nincs ez másként az új üzlet esetében sem.A vásárlók Kaposváron is bio élelmiszerek széles választékából dönthetik el, hogy mi kerüljön a család asztalára.

Az új üzletben a dm eladói ismerősként üdvözöltek sok törzsvásárlót, akik alig várták, hogy felfedezőútra indulhassanak az új helyen. A megújult belvárosi üzletben bőven akadnak újdonságok, hiszen a vásárlók mostantól még szélesebb kínálattal találkozhatnak, dekorkozmetikai termékek és parfümök hosszú sorából válogathatnak, de a harisnya szortiment termékei is bekerültek a polcokra.Ebben az üzletben is elérhető már a szájápolási center, amely egy külön az elektromos fogkefék számára kialakított kihelyezés, ahol a vásárlók még a megvásárlás előtt megismerkedhetnek a dm-ben kapható elektromos fogkefék működésével. Az üzlet olyan fotópulttal is rendelkezik, amelynek segítségével a vásárlók akár azonnal előhívhatják fényképeiket.

A dm minőségi expanziós koncepciójának újabb állomásaként 309 négyzetméteren, új bolti dekorációs elemekkel, de a megszokott minőséggel és kiszolgálással várja a látogatókat a kaposvári üzlet.

Nyitva tartás:
Hétfő – péntek: 8.00-19.00
Szombat: 8.00-13.00

Kapcsolódó cikkeink