XIXO Tonic és XIXO Ginger Ale
Eljön az idő, amikor már üdítőitalban is keressük a nem hétköznapi, nem átlagos variációkat. A XIXO most a különleges ízek kedvelőit két új termékkel várja. Megérkezett a XIXO Ginger Ale és a XIXO Tonic!
Az új XIXO ízek megszületésénél bartenderek és a magyar gasztronómiai szakma képviselői is segédkeztek, így az aranyló gyömbér és a frissítő tonic magában, vagy akár koktélba keverve finom és harmónikus ízeivel garantálja a pezsgést és a felfrissülést.
Az elérhető árú, hazai fejlesztésű tonic és gyömbér ízű frissítők minőségi alapanyagokból készülnek, érkezésükkel pedig a legnépszerűbb ízek mindegyike megtalálható már a márka XIXO kínálatában.
A XIXO termékcsalád új tagjai is a végtelenszer újrahasznosítható 250 ml-es alumíniumdobozban kerülnek forgalomba, így a XIXO termékek vásárlói, a zöld csomagolóanyagok és a környezetvédelem mellett tehetik le voksukat.
Bevezetés hónapja: 2020. december
Kapcsolatfelvétel: Hell Energy Magyarország Kft.;
e-mail: info@xixo.hu;
web: www.xixo.hu
Kapcsolódó cikkeink
A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >Sorsfordító a kétgyermekes anyuka életében a XIXO 10 millió forintos fődíja
Izgalmakkal teli hetek után véget ért a XIXO történetének eddigi…
Tovább olvasom >Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása
Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >Verbena Menta-alma cukorka C- és D-vitaminnal 60 g
A már jól ismert Verbena gyógynövényes cukorkák legújabb íze, amely…
Tovább olvasom >PEKÁNDIÓS FONOTT FORNETTI ÉS MÁLNÁS KORONA
A Pekándiós fonott és a Málnás korona nemcsak megjelenésében, hanem…
Tovább olvasom >