XIV. Univer Business Golf Championship

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 24. 09:12

Idén június 21-én Bükön tizennegyedik évébe lépett a Perla Service rendezvénye, a Business Golf Championship, amelynek immár 10 éve az Univer a névadó szponzora. A rendezvény a már hagyományos profi golfversenyen túl egy társasági nap keretén belül próbálja meg népszerűsíteni a golf sportot a civil vendégeknek.

 UE_Golf%2003.JPG Bárány István, az eseményt szervező Perla Service vezetője (balra), Maruli Tua Sagala, Indonézia nagykövete (középen), Hovánszky László, a golfverseny fővédnöke (jobbra)

UE_Golf%2003.JPG
Bárány István, az eseményt szervező Perla Service vezetője (balra), Maruli Tua Sagala, Indonézia nagykövete (középen), Hovánszky László, a golfverseny fővédnöke (jobbra)

Bár a rendezvény fő napja a szombat, de már évek óta az egész hétvégét Bükön tölti a vendégek nagy része. A hétvégén gyönyörű időben, napsütésben élvezhették a jelenlévők a szabadtéri programokat.

A profi játékosok a szokásos ranglistaverseny keretén belül mérték össze tudásukat, közel kilencvenen az egész országból.

A hagyományos golfos programok – mint a golfoktatás, pályatúra, kezdők golfversenye – igyekeznek népszerűsíteni a sportot, és minden évben van néhány vendég, aki itt találkozik először a golf sporttal.

De a többi program is sok vendéget vonz, mint például az íjászat, az airsoft lövészet, a Land Rover off-road ügyességi pálya, a Jaguar-tesztvezetés és a helikopterezés. A nők kedvence a jósnő mellett a Germaine De Capuccini sminkelés volt.

A tavalyi év sikere után folytatódott a vendégországprogram. Idén Indonézia volt a díszvendég, az Indonesian Trade Promotion Center kitűnő szervezésében a vendégek turisztikai és kereskedelmi bemutatót is láthattak. Eredeti indonéz séf készített ízelítőt az ebédhez és a vacsorához, ami alatt indonéz zene és táncos bemutató volt az egyik program.

A rendezvényen részt vett és a program fővédnökségét is vállalta Indonézia budapesti nagykövete: H. E. Maruli Tua Sagala. Az est fődíja a tombolán a Bali szigetére, 2 főre szóló repülőjegy volt a Qatar Airways támogatásával, melyhez a hotelt a nagykövetség ajánlotta fel.

Az este Lajsz András koktélpartijával kezdődött, és késő éjszaka ért véget, miközben a golfverseny díjkiosztóján kívül zenekar, tombola és tűzijáték is szórakoztatta a vendégeket.

Kapcsolódó cikkeink