X. Szőlészeti és Borászati Konferencia Egerben
„A magyar borok versenyképességéért” alcímet viselő, négy napos rendezvénysorozat fő témája a magyar borok marketingje, valamint a szőlőtermesztési és borászati technológiák fejlesztése.
A konferencia, melyet Gráf
József Földművelésügyi és
Vidékfejlesztési Miniszter nyitott meg, a Bükki,
az Egri, a Mátrai és a Tokaji borvidékek
Hegyközségi Tanácsainak társszervezésével
jött létre. A jórészt szakmabelieknek és
termelőknek szóló előadásokon nemzetközileg
is elismert hazai és külföldi előadók
elsősorban olyan kérdésekkel foglalkoznak, amelyek
növelik a hazai borok versenyképességét,
vagy új alternatívákat kínálnak a
nem megfelelően megválasztott szőlőtermesztési és
borászati technológiában. Az elméleti
szekció egyik fő témája idén a
hiányosságokkal küszködő magyar
bormarketing.
Az elméleti blokkok mellett a
rendezvényt támogató cégek helyszíni
termékbemutatókkal és szaktanácsadással
szolgálnak a résztvevők számára, az esti
borvidéki bemutatók alkalmával pedig, a kötetlen
szakmai konzultációk mellett, lehetőség nyílik
több száz magyar bor megkóstolására
és értékelésére is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >5500 szépségrajongóval telt meg az MVM Dome
Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott le május 23–24. között…
Tovább olvasom >Sikerrel zárult a III. REL Szervezők Napja
Magyarország élen jár a rövid ellátási láncok támogatásában – hangzott…
Tovább olvasom >