X. Szőlészeti és Borászati Konferencia Egerben
„A magyar borok versenyképességéért” alcímet viselő, négy napos rendezvénysorozat fő témája a magyar borok marketingje, valamint a szőlőtermesztési és borászati technológiák fejlesztése.
A konferencia, melyet Gráf
József Földművelésügyi és
Vidékfejlesztési Miniszter nyitott meg, a Bükki,
az Egri, a Mátrai és a Tokaji borvidékek
Hegyközségi Tanácsainak társszervezésével
jött létre. A jórészt szakmabelieknek és
termelőknek szóló előadásokon nemzetközileg
is elismert hazai és külföldi előadók
elsősorban olyan kérdésekkel foglalkoznak, amelyek
növelik a hazai borok versenyképességét,
vagy új alternatívákat kínálnak a
nem megfelelően megválasztott szőlőtermesztési és
borászati technológiában. Az elméleti
szekció egyik fő témája idén a
hiányosságokkal küszködő magyar
bormarketing.
Az elméleti blokkok mellett a
rendezvényt támogató cégek helyszíni
termékbemutatókkal és szaktanácsadással
szolgálnak a résztvevők számára, az esti
borvidéki bemutatók alkalmával pedig, a kötetlen
szakmai konzultációk mellett, lehetőség nyílik
több száz magyar bor megkóstolására
és értékelésére is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >