Workshop uniós lehetőségekről: 1100 milliárd forintos forrás vár minket idén

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 01. 09:12

Többek között a hazai vállalkozások, közintézmények, önkormányzatok, civil szervezetek és oktatási intézmények számára 2011-ben nem kevesebb, mint 1100 milliárd forint megpályázható uniós forrás áll rendelkezésre. A pályázati lehetőségekkel kapcsolatos tájékozatlanság, illetve az információ hiánya sokszor akadálya lehet egy-egy nagyobb fejlesztési támogatási összeg elnyerésének. Egy februárban induló Workshop-sorozat most abban nyújt segítséget, hogy az elkövetkező időszak meghirdetett pályázatai közül, az érintettek ki tudják választani a minden szempontból ideális konstrukciókat.

A 2011. február 7-én kezdődő Workshop-sorozat nem csupán Budapesten, hanem hat vidéki helyszínen – Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Szeged – tart információs fórumot a pályázni kívánók és az érdeklődők számára egyaránt. A Workshopok szorosan kapcsolódnak az idei év kiírt és kiírásra kerülő pályázataihoz, de kiegészülnek olyan programokkal is, amelyek a hatékony szervezeti működést támogatják- így A munkavégzés 12 alaptörvénye, Korrupciós pontok a munkaszervezetben vagy az Alapképességek átvilágítása a munkatársak körében.

A gyors információcsere érdekében a Workshop-sorozat programjai összesen három órát vesznek igénybe, és térítésmentes részvételt biztosítanak minden kis-, közép- vagy nagyvállalat, államigazgatási intézmény, önkormányzat, polgármesteri hivatal, közművelődési intézmény, művészeti tudományos intézmény, pályázati tanácsadó, szövetség, kamara, szakszervezet, országos érdekképviselet, országos civil szervezet vagy alapítvány, felső- vagy közoktatási intézmény, illetve médium munkatársának.

Az Új Széchenyi Terv által biztosított források folyamatosan kerülnek a nyilvánosság elé, ezért is érdemes minden szükséges részletről időben tájékozódni. A Workshop-sorozatról bővebben a www.felnott-oktatas.hu oldalon olvashat.

Kapcsolódó cikkeink