Wolf Kati, X-faktorosok, a Kolompos együttes és még sok sztár az Egy Csepp Világnapon

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 04. 11:46

A Diabétesz Világnap tiszteletére idén november 16-án, vasárnap, kilencedik alkalommal rendezi meg az Egy Csepp Figyelem Alapítvány az Egy Csepp Világnapot. Az ingyenes egészségnapon a család minden tagja talál magának érdekes programot 10-től 18 óráig a SYMA Rendezvényközpontban. A Nemzetközi Diabétesz Világnap alkalmából Egészségpiaccal, ingyenes szűrésekkel, szakmai előadásokkal és tanácsadással is várják a látogatókat.

Eros_Antonia_600

Táncbemutatók, gyerekfoglalkozások, nyeremények, trambulin és ugrálóvárak garantálják a jó hangulatot a 9. Egy Csepp Világnapon, november 16-án, vasárnap 10 órától 18 óráig a SYMA Rendezvényközpont “A” csarnokában. A nap folyamán Wolf Kati koncertezik, fellépnek az X-Faktorversenyzői, a Kolompos együttes, Csonka András, Kocsis Tibor és a Csillagszemű gyermektáncegyüttes, valamint a Black Time tánciskola a Quantum XXL közreműködésével. Katus Attila, világ- és Európa-bajnok sportoló pedig közös bemelegítést tart délelőtt.

A felhőtlen szórakozás mellett kiemelt figyelmet kap az egészségmegőrzés. Ingyenes szűréseken (vércukor-, koleszterinszint- és vérnyomásmérés; testösszetétel-mérés; érszűkület-szűrés; látás-, hallás- és lábvizsgálat; hepatitis C vírus rizikószűrés;CO-mérés) vehetnek részt az érdeklődők, és megismerkedhetnek több mint 50 kiállító termékeivel, szolgáltatásaival.
Idén először EgészségTér elnevezéssel interaktív találkozóhelyet alakítanak ki a szervezők, ahol érdekes szakmai előadások várják a közönséget, valamint szakértők adnak tanácsot egészségmegőrzéssel és táplálkozással kapcsolatos témákban. Az ízek szerelmesei az Egészségpiacon válogathatnak, és “Magyarország Cukormentes Tortáját” is megkóstolhatják.

A Nemzetközi Diabétesz Világnap minden évben százezreket mozgat meg világszerte. A kezdeményezés tiszteletére rendezik meg az immár 9. Egy Csepp Világnapon 15 órakor a hagyományos, Diabétesz Sétát, amely felhívja a figyelmet a cukorbetegség megelőzésére és az egészséges életmódra.

Az Egy Csepp Világnap honlapja                              Az Egy Csepp Világnap Facebook oldala

Az Egy Csepp Világnap főtámogatója a 77 Elektronika Kft., a Dcont TREND, az egyetlen VALÓBAN MAGYAR vércukormérő család fejlesztője és gyártója. A rendezvény támogatói: Accutrend Plus, Syma Rendezvényközpont, Accent Hotels. Az Egy Csepp Világnapon a tombola fődíját – egy egyhetes, 2 főre szóló külföldi utazást – a Neckermann Utazási Iroda ajánlotta fel.
Médiatámogatók: RTL Klub, Patika Magazin, Story Magazin, AG Strong

Cseppont Patikahét
Az Egy Csepp Világnap héten zajlik az Egy Csepp Figyelem Alapítvány már szintén hagyományos, őszi Cseppont Patikahete. November 10-16-a között nemcsak az egyébként egész évben igénybe vehető vércukor-, vérnyomás- és koleszterinmérést ejtheti meg jelképes összegért, de 27% kedvezménnyel vásárolhatja meg az Accu-ChekActive vércukormérőt, az Accutrend Plus koleszterinmérőt, az AccutrendCholesterol tesztcsíkot, valamint Tensovalcomfort és Tensovalduocontrol vérnyomásmérőket.

A programban résztvevő mintegy 500 patika listája elérhető az alapítvány weboldalán!

A Cseppont Patikahét oldala

Kapcsolódó cikkeink