Wiesbauer -Dunahús: a virslispecialitások két új célcsoportja
Az új Prémium Light virsli és a Prémium Borjú virsli bevezetésével a Wiesbauer -Dunahús nem csupán két érdekes fejlesztéssel bővíti virslikínálatát, hanem új célcsoportokat szólít meg a tudatos táplálkozás képviselői, valamint az ínyencek személyében.
A Wiesbauer-Dunahús új Prémium specialitásai gondosan válogatott alapanyagokat, fenséges ízeket és természetesen kiváló minőséget garantálnak. A dekoratív Prémium csomagolás már megjelenésében is azonnal felkelti a figyelmet a hűtőpultokban.
A Prémium Light virslit a Wiesbauer-Dunahús a tudatos étkezést fontosnak tartó fogyasztóknak szánja. A könnyű termékek kedvelőit kék tónusú címke tájékoztatja arról, hogy az új specialitás a hagyományos virslikhez képest 30 %-kal kevesebb zsírt tartalmaz.
Annak érdekében, hogy a jelentősen csökkentett zsírtartalom mellett is egy a Wiesbauer virsliktől megszokott fenséges ízvilág legyen érezhető, az új Prémium Light virslihez egy egészen különleges fűszerkeveréket fejlesztettek. A páratlan íz a bükkfán való füstöléssel válik tökéletessé.
A Wiesbauer-Dunahús jelentős mennyiségű borjúhúst használ fel a Prémium Borjú virsli elkészítéséhez, így egy olyan egyedüli ízkaraktert nyer, amivel minden kétséget kizáróan az ínyencek kedvencévé válik. A piacon egyedülálló Prémium Borjú virsli ár-érték arányban verhetetlen!
Tekintettel az ügyfelek és a fogyasztók részéről érkező óriási keresletre, az új termékek nem csupán Prémium csomagolású 2 páros, 170 grammos, hanem 9 páros, vagyis 800 grammos kiszerelésben, díszcsomagolásban is megtalálhatóak a hűtőpultokban.
A Wiesbauer-Dunahús Prémium virslispecialitásai (Prémium Sacher virsli, Prémium Bécsi virsli és Prémium Sajtos virsli) egyedüli ízharmóniájuknak köszönhetően vezető szerepet töltenek be a magyar piacon, az új termékek pedig minden bizonnyal tovább növelik presztízsét.
Kapcsolódó cikkeink
Újraformázva és ízesítve: mi rejlik a húskészítmények mögött?
Legyen szó virsliről, párizsiról vagy dinó formájú húspogácsáról, az újraformázott…
Tovább olvasom >Virslivásárláskor a magyar termékek előnyben részesítését javasolja a NAK
A szilveszteri virsli választásakor is a magyar termékek előnyben részesítését…
Tovább olvasom >Ünnepi fogások: bacon kuglóf, baconos sajttorta és szilveszteri kandírozott virslifalatkák
Sokszor egy-egy szokatlanabb hozzávaló, vagy akár maga a tálalás is…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Új adónem bevezetését javasolja az Európai Bizottság
Az Európai Bizottság a közelmúltban javaslatot tett az Európai Unió…
Tovább olvasom >Egy különleges együttműködés az Unicum Riserva és a beck@grecsó duó között: útjára indult a „szeretet vessző béke”
Az Unicum Riserva támogatásában márciusban debütált a beck@grecsó formáció új…
Tovább olvasom >Újabb elismerés a Borsodi Sörgyár jó munkahelyi gyakorlataiért
Második alkalommal ítélték oda a Borsodi Sörgyárnak a Sokszínű és…
Tovább olvasom >