Weboldalt indít a SHEIN Koreában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 06. 27. 09:29

Ez is jól mutatja a csoport a koreai piac iránti elkötelezettségét.

A SHEIN globális online kereskedő bejelentette, hogy külön weboldalt indít Koreában a https://kr.shein.com címen.

A szingapúri székhelyű SHEIN megfizethető termékek széles választékát kínálja, ragaszkodva ahhoz a küldetéséhez, hogy a divatot mindenki számára elérhetővé tegye.

A kiskereskedő az iparágban vezető, igény szerinti gyártási modelljéről híres, amellyel a cég képes jelentősen csökkenteni a gyártás során keletkező hulladékot és a felesleges készleteket, ami költségmegtakarítást eredményez, amelyet közvetlenül a vásárlóknak ad tovább.

– Minden üzleti tevékenységünk középpontjában vásárlóink állnak, így biztosítjuk, hogy az ő igényeik folyamatos kielégítését – mondta el Bonnie Liu, a SHEIN Korea marketingvezetője.

– Divatstílusával, szórakoztatóiparával és kultúrájával Korea a világ élvonalába tartozik. A SHEIN továbbra is kiváló ár-érték arányt, minőségi termékeket kínál koreai vásárlóinak, hogy kielégítse a divat- és életmódtermékek iránti igényeiket – tette hozzá a szakember.

A csoport továbbá azt is bejelentette, hogy az SBS ‘My Demon’ és a Netflix ‘Dak Gangjeong’ című sorozatában nyújtott alakításáról ismert Kim You-Jung az első dél-koreai híresség, aki a SHEIN almárkájának, a DAZY-nek a nagykövete lett.

Retail Asia

Kapcsolódó cikkeink