Wanzl innovációk közvetlenül az EuroShop-ról (1.)

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 02. 28. 13:40

Az Euroshop február 26-án ismét kinyitotta kapuit, hogy a kiskereskedelmi világ szereplői 3 év után újra találkozhassanak a düsseldorfi vásárközpont kiállítótermeiben. A Wanzl olyan fejlesztéseket mutatott be, melyek összhangban vannak a jövő trendjeivel és  inspirációt adnak minden kereskedő számára a  saját utak megtalálásához.

Gondolkodtál már azon, hogyan kerülhető el a vásárlás utáni sorban állás? Csak olvasd le a termék vonalkódját mielőtt a bevásárlókocsiba teszed és fizess! A Wanzl Smart trolley megoldásával ez nem csak egy elképzelés, ez ma már valóság.

A beépített szkenner segítségével a vásárló rögzíti a polcról levett termékek vonalkódját, valamint a fogantyúba integrált kijelző segítségével nyomon követheti a vásárlásait és a fizetendő végösszeget. Ezzel párhuzamosan az AI (mesterséges intelligencia) folyamatosan ellenőrzi, hogy a beolvasott    termékek megegyeznek-e a bevásárlókocsiba helyezett termékekkel. A fizetés történhet akár okostelefonnal, vagy az önkiszolgáló kasszánál.

Az új technológia segítségével jelentős idő és munkaerőforrás takarítható meg, hiszen nincs sorban állás és egyben kiváltható a termékek ki- és bepakolása is.


A SmartFix NFC megoldással mobilját lopásbiztosan rögzítheti a bevásárlókocsi fogantyúján és egyúttal élvezheti a  Scan&Go alkalmazás előnyeit.

A okostelefonok gyors térnyerése jelentősen felgyorsíthatja a hagyományos érmés kocsik visszaszorulását. A Wanzl HybridLoc és az ehhez kapcsolódó applikáció használatával a vásárló pénzérme nélkül oldhatja ki a betéti zárrendszert, ugyanakkor a kereskedő már az üzletbelépés előtt szólíthatja meg vevőit legfrissebb ajánlataival.

(x)

Kapcsolódó cikkeink