Wanzl Connect a Future Store-ban – Nézzen be hozzánk!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 01. 28. 18:52

A SIRHA Budapest 2018 szakkiállítás Future Store standján sokan mutatják be újtermékeiket és innovatív szolgáltatásukat. Ma a Wanzl Connect önálló bemutatkozójára szeretnénk felhívni a figyelmet.

A kiállítás ideje alatt, egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel láthatják az érdeklődők az A pavilon J01 standján a több mint 20 cég által bemutatásra szánt újdonságokat, köztük a Wanzl termékeit, bolti berendezéseit és komplexitásában a Wanzl Connect rendszert, amelyet eddig csak az EuroShop kiállításon lehetett megtekintetni.

Ez egy olyan szoftveralapú rendszer, melynek segítségével az üzlet összes folyamata központosítva irányítható. Ezáltal a folyamatok analizálhatók, optimalizálhatók, és a személyzetet ott lehet alkalmazni, ahol szükség van rá – a vevő mellett.

A vevők állandó áruházi kísérői, a bevásárlókocsik és kosarak RFID-taggel vannak ellátva és nemcsak árut, hanem fontos információkat is szállítanak a kereskedőnek az áruházon belüli helyzetükről és a vevők vásárlási szokásairól: az átlagos bevásárlási időről, bizonyos polcok előtti tartózkodási időtartamról, karbantartási igényről és még sok minden másról.

Ugyanakkor a használói adatok generálása mellett az árulopást vagy magának a kocsinak az ellopását is meg lehet akadályozni. A bevásárlókocsi és az okostelefon közötti kapcsolatnak köszönhetően vevőkre jellemző speciális információk kinyerhetők, és a vásárlási kedv fokozására személyre szabott kuponok is aktiválhatók. Mérhető bizonyos árucsoportok előtti tartózkodás időtartama, és a kasszarendszerekből kapott adatokkal való összehasonlítás megmutatja, mennyire érdekes is valójában egy adott árucikk. Az RFIDTagek segítségével a kocsitárolók aktuális állománya is ellenőrizhető, a feltöltési igények időben kezelhetők.

A Wanzl Connectet használva a jövőben le lehet mondani a betéti zárrendszerről is, mert a bevásárlókocsi visszavitelét kuponrendszer ösztönzi, mely rendszeren belül különböző jutalmazási modellek képzelhetők el: adomány egy jó célra, kupon nyomtatása a következő bevásárláshoz vagy részvétel egy nyereményjátékban. A fenti ösztönzők attól a ponttól aktiválhatók, hogy az RFID-olvasó érzékeli a kocsi visszakerülését a gyűjtőállomásra.

Store Managerrel az áruház minden adata egy platformon gyűjthető. Ez a platform a holnap üzletvezetőjének szoftveralapú információs, kommunikációs és vezérlőközpontja. Az áruházban több olyan berendezés is található, melyek folyamatosan adatokat generálnak. Ilyenek a Wanzl termékek tekintetében a bevásárlókocsi vagy elektromos bejárati rendszer, vagy az olyan független eszközök és rendszerek, mint pl. a világítás, a hűtőberendezések vagy üvegvisszaváltó gépek.

Várjuk Önt is az A pavilon J01 Future Store standján február 7-9. között!

Kérjük, a következő linken igényeljen ingyenes e-ticeket (február 5-én, 24 óráig), amellyel a kiállítást bármikor látogathatja a következő linken:

http://sirha-budapest.com/trademagazin

Majd pedig foglaljon időpontot a Future Store 60 vagy 90 perces túralátogatására vagy csak a Wanzl Connect 30 perces önálló bemutatójára a következő linkek valamelyikén:

60-70 perces túra: https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/szakmai-turavezetes/

90-100 perces túra: https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future_store_turavezetes_hosszu/

30 perces önálló Wanzl Connect túra: https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-turavezetes-wanz-connect/

 

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink