Vízi parádé a Cseppek házában

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 02. 11:11

A Cseppek Háza Gyermek-rehabilitációs Központ kilencedik születésnapja alkalmából szombat délelőtt, Budakalászon Vízi parádé címmel integrált játékos családi programot szerveztek az Alapítvány munkatársai a Wonderduck Agency támogatásával az idegrendszerileg érintett gyermekek és barátaik részére.

gezenguz_vizinap3

Az esemény részeként a Gézengúz Alapítvány szakemberei az érintett és az egészséges kisgyermekek számára játékos „Vízi programot” szerveztek a vízbiztonság és az esélyegyenlőség jegyében. Otthonos környezetben jól képzett szakemberek irányításával próbálhatták ki képességeiket a tipegő és kisgyermekkorú résztvevők az Alapítvány családias légkörű budakalászi központjában. A Huple® mozgásfejlesztő orvostechnikai eszközben fekve, ülve, állva izgalmas fej és törzstartást erősítő, fejlesztő feladatokat oldottak meg. A bababarát uszodában szüleikkel, vagy már önállóan merültek, „lubickoltak” az apróságok örömteli pillanatokat megélve. Az Alapítvány munkatársai a program során személyes konzultációra adtak lehetőséget a koraszülött, vagy eltérő fejlődésmenetet mutató gyermekek családtagjainak.

A nap fénypontjaként a Wonderduck Agency ajándékaként 100 játék kiskacsa „szabadult el” hatalmas meglepetést okozva az uszoda vizében és 100 tombola ajándék került kiosztásra a résztvevők nagy örömére.

Kapcsolódó cikkeink