Visszahúzó élelmiszeripar
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2008 márciusában 1,9 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 4,3 százalékkal nőtt. A KSH szerint a termelés volumene az év első három hónapjában 6,9 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. A feldolgozóipari termelés mintegy egytizedét adó élelmiszer, ital és dohány gyártása jelentősen, 12,1 százalékkal csökkent, ez részben a magas bázis következménye.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >