Visszahúzó élelmiszeripar
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2008 márciusában 1,9 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 4,3 százalékkal nőtt. A KSH szerint a termelés volumene az év első három hónapjában 6,9 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. A feldolgozóipari termelés mintegy egytizedét adó élelmiszer, ital és dohány gyártása jelentősen, 12,1 százalékkal csökkent, ez részben a magas bázis következménye.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Érintésmentes piacozás Dunakeszin
Amikor az első hullám idején a legtöbb termelői vásár bezárt,…
Tovább olvasom >A Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő programban 1457 vállalkozás kapott támogatást
Az Agrárminisztérium által életre hívott Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő programban 1457…
Tovább olvasom >Január 31-ig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat
Január 31-ig kell befizetni a 2020. évi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti…
Tovább olvasom >