Világbajnok az Agárdi Pálinkafőzde és főzőmestere
Az Agárdi Pálinkafőzde személyében magyar világbajnok született a Destillata 2009 nemzetközi párlatversenyen, Bécsben. A cég az „Év Főzdéje”, termékei közül több az „Év Pálinkája”, szakmai vezetője, Vértes Tibor pedig az „Év Főzőmestere” címet nyerte el, mindezek mellett a magyarországi „Nemzetgyőztes” is az Agárdi lett.A díjakat Vértes Tibor március 18-án vette át Gráf Józseftől, a földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, Wolfgang Lukastól, a Destillata igazgatójától és Panyik Gáborné dr.-tól, a Pálinka Céh Egyesület elnökétől a Művészetek Palotájában rendezett ünnepségen.
A 18 éves múltú Destillata 2009 versenyen, a szakma legnagyobb nemzetközi megméretésén 13 ország közel 190 főzdéje versengett. Az Agárdi különleges minőséget képviselő, kézzel palackozott, sorszámozott pálinkái minden évben dobogós helyen végeztek.
– Az Agárdi győzelme valódi bravúrnak számít azért is, mert az egyre erősödő nemzetközi mezőnyben valamennyi nevező szándéka az, hogy végül ezeket az elismeréseket vívják ki maguknak. Kétségtelenül óriási eredmény ez Magyarországnak, az Agárdi Pálinkafőzdének és nem utolsósorban Vértes Tibornak – mondta a díjkiosztón Wolfgang Lukas, a Destillata igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >Biztonságos és kényelmes: a mobiltárcás fizetés térnyerése Magyarországon
A mobilos fizetés egyre népszerűbb megoldás, hiszen gyors, kényelmes, és…
Tovább olvasom >