VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője
2018. április 8-án zajlott le a VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézményében.
A selejtező résztvevői harcsaételt tálaltak az alábbi kiírás szerint:
– Harcsa leveses mártásban, lehet akár elegáns egytálétel is, elvárt a csúcsgasztronómiai színvonal
– Adagméret: több fogásos menü főétele, adagonként 60-70 g halhússal
– Kiegészítők: szabadon választhatók, szerepelhet benne egy füstölt vagy levegőn szárított szalonnaféle, de nem kötelező
– Egyéb elvárás: kidolgozott, egyéni, étteremszerű megoldásokat várunk, kérjük, hogy a pályázók kerüljék az ismert ízpaneleket. Klasszikus aromapárosítások szolgálhatnak kiindulási alapként, de fontos szempont, hogy megjelenjen a személyesség.
A döntőbe 8 jelentkező jutott:
– Csertő Richárd (Borkonyha/Budapest)
– Égető Hunor Zoltán (Kollázs/Budapest)
– Hangya Zoltán (Veszely Csárda/Békéscsaba)
– Huszár Krisztián (Fáma/Budapest)
– Kelemen Roland (Hunguest Hotels/Hajduszoboszló)-
– Pilter Tamás (Alabárdos/Budapest)
– Sándor Lőrinc (Borkonyha/Budapest)
– Németh Ákos (Rézkakas/Budapest)
– Farkas József (Fat Mama/Budapest)
– Katona Ervin (Rézkakas/Budapest)
A döntő április 22-én lesz, ugyancsak a Sznergiában.
Kapcsolódó cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >Új éttermi szolgáltatást vezetett be a Munch
Elindult a Munch Club, amely exkluzív éttermi 1+1 Dealekkel és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >